Terrain Tamer - Náhradní díly pro off road 4WD / 4×4

 

 

Pro4WD.cz  ›  Příběh Terrain Tamer  ›  TZ Odběrní místo Terrain Tamer CZ

Krotíte terén s pohonem 4×4? Využijte autodíly Terrain Tamer

Prověřené autodíly za výhodnou cenu teď máte přímo pod nosem

25. 3. 2013 – Tuzemští řidiči off-road vozidel s pohonem na všechna čtyři kola mohou nyní pro odběr náhradních dílů využívat nově otevřené oficiální zastoupení Terrain Tamer. Přední australský výrobce a distributor náhradních dílů pro vozidla 4×4 / 4WD k otevření české pobočky přistoupil v rámci svých dlouhodobých snah o snazší distribuci značkových autodílů k tuzemským spotřebitelům.

Prostřednictvím nové české pobočky Terrain Tamer mají motoristé přístup ke 40 tisícům nových náhradních dílů. Sortimentu dominují náhradní díly pro 4×4 modely značek Toyota, Nissan a Mitsubishi. V nabídce z těchto kategorií jsou spojky, tlumiče, pérování, kompletní ložiskové sady, těsnění, filtry, off-road vyprošťovací příslušenství (navijáky, zvedáky) a volnoběžky.

Zkrátka však nepřijdou ani uživatelé vozidel Ford, Holden, Suzuki, Isuzu, Land Rover. K dostání je velký výběr tlumičů, pružin a filtrů, dále volnoběžky i off-road vyprošťovací příslušenství (navijáky, zvedáky). Díky tomu, že má tuzemská pobočka Terrain Tamer přístup do celoevropského skladu společnosti, je velké množství poptávaných autodílů spotřebitelům dostupné buď hned, nebo v řádech dnů. Na produktovém webu www.Pro4WD.cz rychle roste počet PDF katalogů i praktických videa k instalaci jednotlivých autodílů. Součástí webu je i samostatný e-shop.

Zástupcem australské centrály Terrain Tamer v Česku se stal Jaroslav Vomočil, který pod značkou www.OchranaMotoru.cz už více než pět z jihočeského Písku úspěšně distribuuje australská motorová aditiva Flashlube po celé České republice a Slovensku. Svými aktivitami také poměrně zásadně přispívá k povědomí široké veřejnosti o účinnosti motorových aditiv obecně.



Zvětšit mapu s lokací Terrain Tamer v ČR


O společnosti Terrain Tamer

Terrain Tamer je uznávaná obchodní značka z portfolia stabilní australské automobilové společnosti Don Kyatt, založené před téměř 45 lety. Vyvíjí a prodává náhradní díly pro automobily s pohonem 4×4, respektive 4WD. Hlavní strategie společnosti je vetkána do korporátního motta, které zní: When Quality Counts – Vždy rozhoduje kvalita.

Každý prodávaný výrobek je pečlivě navržen a otestován podle vysokých technických standardů. Všechny prodávané autodíly jsou primárně testovány v divoké australské přírodě. Zohledňovány jsou však samozřejmě i požadavky off-road příznivců z jiných částí světa. O aktivitách Terrain Tamer pravidelně informuje přední spotřebitelský časopis Australian 4WD Action a další média. Díky vysoké jakosti svých autodílů je značka Terrain Tamer dlouhodobým leaderem na trhu s off-road autodíly a má vysokou důvěru zákazníků.



Zvětšit mapu centrály Terrain Tamer ve West Melbourne


Co je to pohon 4×4 a 4WD

Pod pojmem 4×4 rozumíme vozidlo, které má pohon na všechna čtyři kola. Konstrukce four-wheel drive (4WD) je jedna z nejtypičtějších konstrukcí automobilů s pohonem na všechna čtyři kola. Konstrukce 4WD vám umožňuje mít pohon 4×4 k dispozici neustále. Auto 4WD je schopné provozu i na suchých a pevných podkladech, kde by se přiřaditelný pohon předních kol poškodil. Pohon se 4WD je pohodlný a bez nutnosti ruční obsluhy.


Verze pro tisk

  2013-03-25 Krotíte terén s pohonem 4×4 / 4WD? Využijte autodíly Terrain Tamer





Začátek stránky | Mapa stránek | Kontakty | Přidat k Oblíbeným položkám | Aditiva do nafty

All rights reserved © abcRedakce.czrešerše, copywriting, webové služby, propagace – 2012–2019